Services

Naast het verhuur van onze mooie zalen verzorgen wij ook graag de catering bij jouw activiteit. Wat ons betreft mag dat van alles zijn. Van een kopje koffie tot aan een luxe uitgebreid diner, alles is mogelijk. Wat voorop staat is dat je zelf bepaalt wat er aan jouw gasten geserveerd mag worden. Wij willen je graag adviseren bij het samenstellen van een goede keuze. Om het je gemakkelijker te laten maken vind je op deze pagina enkele suggesties voor het verzorgen van jouw activiteit. Uiteraard kan alles nog worden aangepast. Niets moet, alles mag.
Voor de lunch serveren wij heerlijke verse belegde broodjes met diverse dranken. Dit kan worden uitgebreid met een lekker kopje soep of zelf in de vorm van een lunchbuffet met vers fruit, een lekker hapje en een nagerecht.

Bij de koffie of thee hoort standaard een lekker roomboterkoekje. Om je gasten extra te verwennen hebben wij een aantrekkelijk cake-koekjes assortiment. Maar natuurlijk verzorgen wij ook het gebak, petit four of wat je er ook maar bij wilt hebben.

Bij de borrel is de onze bourgondische bitterbal nog steeds favoriet. Maar ook de etagères met koud bittergarnituur zijn een hele leuke en lekkere verrassing voor je gasten. Maar we serveren ook warme hapjes en luxe koude hapjes. Door diverse lekkere hapjes te combineren creëren we een ‘walking diner’ wat heel erg leuk is bij informele bijeenkomsten.

Voor het diner hebben wij geen vaste aanbiedingen. Samen met jouw bekijken we wat het beste past bij de activiteit en wat de wensen zijn.

De prijzen van onze services kunt u vinden op onze prijslijst. Heeft u wensen die niet op onze prijslijst staan, neemt u dan contact met ons op om dit te bespreken.