Maartenskerk

Tegenover De Koningshof staat de 900 jaar oude Maartenskerk die wij verhuren voor activiteiten zoals concerten, symposia, lezingen, trouw- en rouwplechtigheden en diverse andere activiteiten, al dan niet gecombineerd met het gebruik van De Koningshof. Het zou een prachtige locatie kunnen zijn voor uw activiteit!

De monumentale kerk heeft standaard 300 zitplaatsen en kan uitgebreid worden tot maximaal 400 zitplaatsen. Door de intieme opstelling van de oude kerkbanken gecombineerd met het moderne meubilair is de kerk ook geschikt voor kleinere groepen. In de kerk is moderne geluids- en projectieapparatuur voor muziek en presentatie aanwezig. Ook beeldopname en livestream met 3 camera’s behoort tot de mogelijkheden. Op verzoek kunnen wij een podium plaatsen in het midden van de kerk.

Voor recepties, condoleance of symposia wordt de kerk speciaal ingericht. Er ontstaat dan een prachtige, sfeervolle ruimte waar inmiddels al vele unieke activiteiten hebben plaatsgevonden.

Wij nodigen u graag uit om de kerk te bezichtigen. Ook kunnen wij dan met u de mogelijkheden doornemen voor het gebruik van de Maartenskerk en de Koningshof.